CCCXLI

22:21

ehk tähtis pole võit vaid osavõtt
ns füürer

Ehk siis käisime Kalju neiudega SK10 turnal jälle. Seekord oli minek kahe võistkonnaga, 96' vanuseklass.
Olin niinimetatud "nõrgemas" võistkonnas. Saime küll viimase koha, aga kõik olid väga-väga tublid. Uued mängijad ju.  Ausõna, ma ise soperdasin rohkem, kui teised. Sellegipoolest, pakkusime võitlusmomente vastastele, lõime väravaid. Ühe kollis Kadastu, üks tuli mu audist ja sellele järgnenud väravaalusest võitlusest, ja üks oli vastaste omavärav.
Motivatsiooni oli ka, super plixid. Mina jäin rahule, teie pidite ka jääma!
& järjekordne tõestus, et kui ma korras pole, maganud pole, siis mängin paremini. Sain vasaku lõpuks palli alla uuesti.

Teine sats jäi kolmandaks :)

Igatahes jah, medalit kaela ei saanud, aga tuhat korda parem tunne oli võrreldes eelmise nädalavahetusega, kui platsilegi ei saanud põhimõtteliselt.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND