CCCXXXIV

22:48

ehk see päev jääb meelde :/



Öösel sain kolm tundi magada, sest enne kahte und ei tulnud. Peaks oma magan-päeval-režiimist lahti saama. Hommikul jõudsin siis ilusti bussile, mu tavaline koht võeti ära, mis tähendas, et ma ei saanudki püstijalu magada. Esimene tund oli keemia kontrolltöö, tulistasin viie. Järgmiseks tegime bioloogias peediga katseid, sain oma WTJ-t määrida. Vahepeal oli veel vene ja inglise keel. Peale seda kuulasime maruigavat loengut matemaatikast. Ma kirjutasin 45 minutiga täpselt ühe lehe WTJ-s täis, document a boring event in details, numps. Sõime Karoliga kanavõileibu, rääkisime veits laupäevasest retkest. Peale seda lõppes koolipäev kahe mataga, mis olid igavus lvl max.
Päeva pomm - tegin Hermanile kuubikuga 2 sekundiga ära. Mwhaahh. See ei loe, et ta sai mu kuubiku, mis ei  pöördu ja ma ta imekuubi.
Pärast kooli istusime Kirke, Johanna ja Elisabethiga Kompressoris. Võtsime Betsiga Brie juustu & virsiku pannukad kahepeale. Nomnomnom. Tegime siis veel aega parajaks ja lõpuks sai kinno filmi "Seenelkäik" vaatama. Suht lõbus värk. Uskumatu, kui lollid mõned inimesed võivad olla.
Ootasin veel tund aega, kompanjonideks algselt Karoli, Iris ja Herman. Käisin vanematega Draamateatris mingit väga imelikku etendust vaatamas. "Uus elektriline tantsusaal" oli nimi. Ma ei tea, mulle ei meeldinud.
Igatahes naerda sai täna palju, peaaegu pisarateni, ausõna.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND