CCCXXVII

22:53

ehk põdrasupp


Laupäeval nägin neiu Hanna-Stinat jälle. Käisin Arigatos saalitrennis. Seal oli nii libe. Ei ütleks, et mul just kõige paremini oleks läinud. Pärast käisime Hanna ja Madliga solarises. Tahtsime kinno minna, nende valitud filmini oli aega maa ja ilm, siis valisime uue. Selle nimi oli "Sööst" (Premium Rush). Peategelast mängis Joseph Gordon-Levitt, kes on täitsa nunnu ju. Ta töötas Manhattanil kullerina. Tema sõiduriistaks oli piduriteta ja käikudeta jalgratas. Pool filmi koosnes tema kihutamisest autode vahel. Talle sattus nimelt väga hinnaline saadetis ning seetõttu hakati meest jälitama. Lõpuks laabus kõik ilusti ja rattakuller sai oma tüdruku ka tagasi. Väljaarvatud, et ta paar roiet murdis.  Kõik ikka õnnelikud, stock. Seitse ja pool punkti kümnest annaks. Naerda sai, veidi põnev oli ka, idee polnud liiga ära leierdatud ja peategelane oli kena.
Õhtul tulid tšikid veel minu juurde, tegime paar pilti. nägin üle pika-pika aja Karolit.

Täna oli jälle linnaminek. Kõigepealt käisime Raekoja all põdrasuppi söömas. Lõpuks! Tehtud! Täitsa hea oli, tugeva maitsega, mis siis, et enamik kausi sisust ainult vedelik oli. Kõhu sai täis küll. Peale seda läksime poeringile. Oma klassi Karoliga oleme ju tuntud kingimeistrid. Seekord oli vaja Karoliinale jälle midagi valida. Võtsime Spageti-raamatu 130 retseptiga, sest see oli täpselt õige kujuga, et meie kingikotti minna ning pakk spagette ka. Litši- ja (parimat!!) kaktusemahla ostsin ka. Pole ammu saanud ju. Aega oli palju-palju, käisime veel Rahva Raamatus uudistamas, mis head müügil ja apteegis huulepalsami järel. See kõik väga vajalik info, eks.
Lõpusk siis jõudsime Kuursaali. Appi, kui ammu ma bowlingus pole käinud. Mingi kolm aastat? Üldse ei tahtnud kuul otse veereda. Häbi kohe. Esimeses mängus sain oma hädise 76 punktiga küll teise koha, aga teine ja kolmas n´mäng läksid lappesse ära. Strike' ei saanud ka ühtegi. Punastan siin nüüd.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND