CCCXXII ehk Petseri

18:00

ehk petserii












Madlikese pildid.
Olen jälle oma blogi nii unarusse jätnud. Väga nagu pole millestki kirjutada olnud. Neljapäevane sõit Venemaale on siiski liiga tähtis, et unustada.
Kooli ei läinud, sai tunnikese kauem magada. Kümnest startisime hiiult. Sõitsime ~viis tundi, passisime piiril. Näitasime sada korda oma passe ja siis olimegi Venemaal. Meid ootas lahe buss, millega kaks kilomeetrit sõitsime. Kohe said aru, et Eestis enam pole. Teeäärsed vaated, buss millega sõitsime ja kena kakskümmend kraadi sooja. Väljak oli neil suht kohutav. Mis teha, et nad oma projektirahade eest seda korda ei teinud noh. Võitsime 3:1. Normaalne kehamäng oli ja see mudas libisemine. Ma suutsin koguaeg kiljuda, petserlased osatasid ja naersid. Eks ma olengi see, kes tuju heaks teeb.
Pärast mängu saime jälle piiril oodata. Vilipuu seal kalpsas põldude vahel, käis õunu söömas. Pärast loksusime veel sada aastat bussiga ja siis Tallinn, auto, kodu ja... geograafiat õppima. Magama sain ühest. Kahju, et me sel hetkel veel Lõuna-Eestis olime, kui mingi hull torm oli olnud. Oleks ka paduvihma ja äikest tahtnud.
Hommikul oli teiseks tunniks kooli, mõtlesin et magan kauem, lasen selle üle ja kolmandaks. Sammun siis ilusti kooli poole, aga ukselt saadetakse tagasi. "Meil on evakuatsioon." Läksin siis targa näoga välisriietes võimlasse. Klassikaaslased tervitasid ja kõik oli hästi. Pärast käisime Kristiga vene keele tunnist süsti saamas. Sel hetkel evakueeriti võimlamaja, nii et saime topelt seda nalja. Või noh, mina sain ühe korra.
Jube numps klass mul ikka. Vaatasime, kuidas 10.B klassi oinad kosmonauti tegid. Ma lühike, ei näinud ju teiste tagant, siis Kalmer võttis selga.
Reede venis täitsa pikaks. Peale kooli läksin Saue rebaste retsi vaatama. Sõitsin koos Jossuga ratastega sinna, siis kohe rakendati tööle. No dvj, ma see õige retsija, Saue Gümnaasiumist ja puha. Parim hetk oli raudselt see, kui Annaliise rootsi kala konservi lahti sai ja see hais kõik eemale peletas. Vaesed rebased. Üllatavalt palju julgeid oli, kes retsitud said. Siku tuli tegi ka nalja, ütles: "oioi, mammu, vaim minevikust". Tore, et ma kummitus olen.
No ja õhtul käis Saue rebastepeol ka. Normaalne värk ja ma ei saa ikka aru, kuidas ma öösel kodus oma voodis säärelihase ära tõmbasin.
Teist nädalavahetust järjest traditsiooniks saanud, et peale pidu ja paaritunnist und naiskonna mängule. Viigistasime Kaleviga 2:2.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND