CCCVIII

22:20

ehk 54,79 km




















  










Plaan oli juunis-juulis klassiga Erru minna, ei saand. Plaan oli minna kuhugi trippima. Tuhat ja üks muud plaani oli veel, aga lõpuks otsustasime teisipäeva õhtul Elisabethiga, et neljapäeval on minek. Sihtkohaks sai Eru ja liikumisvahendiks ratas. Kutsusime sõbereid ja sõberannasid, aga lõpuks väntasime oma viitekümment kilomeetrit ikka kahekesi. Lihtsalt kulgesime, nautisime head ilma ja head seltskonda ja valutavaid tuharalihaseid. Rattakott on ilmselgelt hea leiutis, sest ilma oleks ma ilmselt surnt. Vahepeal ületasime kusagil eramaal jänestena 5-euro-silla ja tassisime tulevast riidenagi pakiraamil ja premeerisime end peale Narva mnt ületamist veerand tunni netis istumisega.
Viie paiku olime platsil, puhkasime, sõime makarone, käisime rannas ( riietega ujumas, juhei!). Kümnest oli uneaeg, mida sa kahekesi ikka teed. Pimedas tulid igast jubedad filmid meelde ja oi kui kõhe hakkas. Õnneks oli reisiväsimus nii suur, et und ei pidanud kaua ootama.
Hommikul uurisime vinüülikogu ja vaatasime telekat. Enamik kanalitest näitas eelmise õhtu kordusi. Pool neli saabus Saue nelik ja edasi läks poole lõbusamaks. Mängisime kaarte ja teisi kaarte ja kolmandaid kaarte. Õhtul tegime veel sauna. Enne sauna käisime Eva & Elisabethiga ujumas. Vesi oli päris külm, torkis. Pärast tuli spurt lavale. Ülesköetult ja puhtana läks kaardipõrgu edasi.
Hommikul põõnasime ja siis sõime pannkooke. Nutella kadus nagu Nutella. Pärast hommikust einetamist vähenes meie arv neljani. Lõunaks oli ka süüa vaja, käisime autoga Loksal. Saagiks olid pelmeenid, millest pooli pärast süüa ei jaksanud. Rannas käisime ka veel, aga tuul peletas veest välja. Ehitasime siis hoopis liivalossi.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND