CCLXIV

18:41

ehk kiimija top 25





Tartust siis.
Reedel kell 5:45 oli äratus, 7ks linna ja bussile. Jõudsime siis kohale, saime pannkooki ja närvitsesime. Lõpuks lasti kohale, avati olümpiaad ja siis sai tööd kirjutama hakata. Ruumis oli üliumbne ja mul hakkas jälle pea valutama. Ma nüüd kuhugi tobeda vabanduse taha ei hakka pugema, eks ma ise rumal olen, et nii vähe punkte sain. Rumalad lohakus vead ja muu jama tulid ka sisse. Järgmine kord (kui see kord tõesti tuleb) läheb suuremaks kordamiseks enne. Kolmapäevane teatrietendus röövis nii suure osa väärtuslikku aega ära.
Pärast seda rasket töö kirjutamist saime süüa jälle, siis oli valida, kas keemiateatrisse või ise minna kuhugi. See värk toimus üsna väikses ruumis, istekohti väga polnud ja otsustasime varakult öömajja sõita. Väljas sadas, ootasime bussi ära, loksusime sellega ja siis kõndisime, registeerisime end sisse ja sättisime asjad tubadesse ära. Järgnes tunnine arutlus, et mida teha. Valikus oli ka kinno Näljamänge vaatama minna, aga see osutus liiga pikaks.Lõpuks läksime lihtsalt jalutama, lõpppunktiks osutus Tartu Kaubamaja, kus kasutasime tagurpidi eskalaatoreid & vallutasime Apollo lauamängunurga. Valik oli seal üsna kesine, mängisime ainult Lotte Lotot ja lugesime raamatuid. Kell ligines kaheksale, käisime söömas ja siis algas refreshimine, et tulemusi kätte saada. Ajaviiteks läks kahe pakiga valetamine.
Viimaks tulid tulemused, kes rõõmustas, kes mitte. Keskööpaiku läksime tegime väikse tiiru Tartu peal, peale seda läksid targemad mehed magama ja rumalamad jäid veel juttu puhuma & SEEPI LÕIKUMA. Kangemad uinusid alles poole nelja paiku.
Seitsmeks panime äratuse, kaheksa saime üles & läksime sööma. Siis magasime veel, 10 üles, jalutuskäik linnas, pitsat sööma, sõitsime tagasi, ootasime sööki, sõime, bussile, veel kerge uinak & Tallinn.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND