CCLV

00:10

ehk laupäev

Ärkasin kell viis öösel üles, tõusin, panin tule põlema, vaatasin Johannale otsa, sain aru, mis aeg on, panin tule kustu ja läksin magama uuesti. Vaatasime eile Paranormal Activity 3. Naww, see pisike plika meenutas kohati Chloe't Chelsea'd kujutamas Amityville's. Eriti, kui ta seal äärel kõndis.
Pärast seda hakkasime midagi veel vaatama, aga see oli suhteliselt igav, ameeriklaste nõmedused ja uni tuli, rääkisime elust ja ma ei tea millest ja mingi aeg oli norrnorrnorr.
Kell kaheksa oli ametlik hommikune äratus. Viisime Johanna ära, noppisime teelt kaks aaret, ristlesime, käisime pannkooke söömas ja siis geoüritusele, mis koosnes seekord lauamängude mängimisest.
Esimesena "Blitz". See oli reaktsioonikiiruse peale. Laual oli viis asja, tuli võtta kas see, mille pilt oli kaardil või see, mida ei olnud. Alguses oli tempo aeglane, lõpus läks ikka väga rabamiseks. Mäng number kaks oli "Ei, aitäh". Sul tuli teha vaid lihtne valik, kas saada miinuspunkte, või maksta, et neid mitte saada. Lihtne, aga samas üsna keerukas. Järgmine oli "Kes keda sööb?" Kõik algab taimega, mida suundub sööma toiduahelal kõrgemal paiknev loom ja nii edasi. Parimaks strateegiaks oli teiste nupud "vangi" võtta. Mängides aeg kui lendas ja üsna varsti pidime lahkuma. Tühjade kätega koju ei läinud. Kaks uut karbikest seisavad kodus kapiäärel.
Kodus ootas ees koristamine ning seejärel sain rõõmustava kõne. Mängisin vennaga Riski, kuni mu sõber kaugelt maalt lõpuks ometi Sauele jõudis. Tegime väikse tiiru Saue peal. Fredererick it is. Rickderefred. Frickderered. Feredererick.

& väike reklaam ka
http://www.lauamangud.ee/

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND