CCXL

22:41

ehk Saue Gümnaasiumi Playbox 2012



Päev oli nukker, kukkusin põhimõtteliselt kokku koolis, matemaatika tunnis hakkas paha, vahetunnis ajas iiveldama. Kalmer saatis mu arsti juurde. Elupäästja! Mul pole elusees nii halb olnud. Vanaisa tuli järgi. Terve aja suutsin mõelda ainult, mis õhtusest playboxist saab. Me polnud ühtki korda proovi teinud. Minul kui koordinaatoril oli ainsana aimu, mida laval tegema peaks. Kaks tundi oli aega, ma istusin külmavärinatega, ämber kõrval ja siis sündis ime. 16:46 olin rongijaamas nagu lubatud, korjasime Emma peale ja sõitsime kooli. Paar korda sai läbi tehtud. Kõigil olid kostüümid korras. tundus, et läheb hästi. Eks ma ikka korralikult kamandasin ka.
Show hakkas pihta ja ma vaatasin suu ammuli kõiki esitusi. 9b, 10c, 11a, 12b - FANTASTILISED. Kõik panused oli meie etteaste erilisusel. Kes ikka sukk peas lavale roniks? Kolm versiooni Bruno Marsi "Lazy Song"ist oli ka kuulatud juba.
& kord oligi meie käes. Mulle oli asendaja olemas, kokku kukkuma sinna ette ei läinud, jälgisin kõrvalt. Võrreldes katastroofilise prooviga kukkus kõik 3 korda paremini välja. Madli liigutas kaunilt suud, Suzy sõi ennast ära, Anna-Liisa jäi igavesse unne, Daphne lendas pikali, Egert sai lahtise jalaluu murru, mesimumm Karoliine viis Alice'i minema, haikala Kadi krahmas Maarja-Liisu kaasa, Sandra sai elektrit, Hanna-Stina kadus öösel minema, Emma sai kukkumisega hästi hakkama, Stina tõmbas oksa end. Imeline töö, tibud!! Mainimata ei saa jätta ka tublisid töölisi Martinit ja Cristot!! Kunagi saab ehk ka sellest video. See siin vaid sissejuhatus.
Lõpuks jagasime II kohta 12b-ga. 11a sai teenitud I koha.
Veelkord, TUBLID OLETE!!

Pärast Playboxi nautisime August Hunti kah. Väga viis ;)










You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND