CCXX

00:26

ehk the tribe, mu uus kirg
The Tribe on Uus-Meremaa 5 hooajaga seriaal, mis oli eetris 1999-2003. Maailm on laastatud surmava viiruse poolt, ellu on jäänud vaid hulk lapsi ja teismelisi, kes evakueerida suudeti. Ilma täiskasvanuteta maailmas on asjad päris käest ära. Lahti on läinud sõda erinevate klannide vahel. Seriaal keskendub noortele, kes asjaolude tõttu kokku satuvad ning mahajäetud kaubamajas oma hõimu "Kaubamajarotid" moodustavad. Nad peavad ellujäämise nimel koostööd tegema. Kokku on 260 episoodi, nii et mul on, mida vaadata. Veidi nostalgiahõngu on ka juures, ma vaatasin esimest hooaega umbes 10 aastat tagasi, kui see mõnelt Soome telekanalilt jooksis. Kuigi jah, ainuke, mida ma mäletan on ühe tegelase, mu tollase lemmiku, Amberi nimi.

http://www.imdb.com/title/tt0274988/

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND