CCXIV

16:13

ehk pidžaamaparty

















Üks hetk tuli mõtte, et kutsuks kellegi külla, teeks piparkooke, vaataks mõnda head filmi, jööks glöggi ja sööks mandariine. Mõeldud tehtud, ohvriteks said Emma ja Liis-Marii. Väljas oli just lund sadanud, ajasin ratta garaažist välja ja sõitsin Liisile rongijaama vastu. Valge mass krõbises mõnusalt talla all. Ta ütles ka, et Paldisikis pidavat kerge kirme vaid maas olema, meil oli mõnusalt. Tõkke poe ees olid isegi kelgujäljed. Mängisime Emmat oodates wiid. Kaua ei läinud ning juba oligi ka tema kohal. Tellisime endale Chopsticksist nuudleid ja magus-hapu kana. Pugisime siis kõhud täis ja asusime tööle. Kergelt keskööni kokkasime. Glasuur tuli liiga vedel, aga see-eest ikkagi suurepärase mekiga.
Järgnes Guitar Hero, seejärel pumpasime madratsid täis ja sättisime end mõnusalt sisse. Vaatasime Monte Carlot. Emma keeras poole filmi pealt tudile ära ennast. Hommikul ärkasime nagu virkadele kodutütardele kohane, kell kaheksa. Emma läks üheksase rongiga Paldiskisse, Liis jäi siia veel. Vaatasime üheteistkümneni veel üht filmi ja siis sõitsime Hiiule trenni. Hea trenn oli, aga eelistan välistrenne rohkem. Hiiul on nii minisuuruses saal.
Sain eile viimaks oma Eesti laiguga vormi ka kätte, nüüd saab metsa minna.



Monte Carlo
USA 2011
Thomas Bezucha
Selena GomezLeighton Meester, Katie Cassidy
6/10

Grace on terve keskooli aja kogunud raha Pariisi sõidu tarvis. Nüüd viimaks on oodatud retk käes. Lisaks parimale sõbrannale Emmale tuleb kaasa ka õde Meg. Kuidagi on Grace valinud sõidu, kus Pariisi avastamine toimub välgukiirusel, hotellituba on imetilluke ja korraldus kohutav. Eiffeli torni külastades lahkub turismigrupp ilma nendeta. Tagasi ööbimiskohta seigeldes avastavad tüdrukud, et Grace on välimuselt kohutavalt sarnane ühe Briti hertsoginnaga. Lukshotellis peetaksegi teda Cordelia Scottiks. Tüdrukud otsustavad öö seal veeta. Hommikul selgub aga, et tähtsal inglasel on vaja Monacosse sõita.
Kellel chick flickid meeldivad võib loomulikult vaadata.


A Cinderella Story: Once Upon A Song
USA 2011
Damon Santostefano
Lucy HaleMissi Pyle, Megan Park
6/10

Pealkiri ütleb kõik. Katie peab oma kasuema, -õe ja -venna järel orjama. Viimane teeb ta elu põrguks. Tegelikult on tüdruk vokaalselt väga andekas ja ihkab osa võta kohalikust talendishowst. Kasuema saab teada ning esinema saadetakse hoopis tema tütar Bev, kes laval vaid Katie lindistuse järgi suud liigutab.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND