CCXI

21:22


ehk me ilmselgelt oskame vene keelt & veel selgemalt sain ma photoshopi tagasi




Kontakt Aivar ütleb
a gde JA?
Kontakt mariann ˇˇ ütleb
ja ne snaju
tõ nje v naš fotografii
Kontakt Aivar ütleb
potsemu tõ ne snaiesh?
a potesemu ja ne v toboi fotografii?
Kontakt mariann ˇˇ ütleb
tõ nje v moju kartiny poetamu što tõ nje v naš fotografii
Kontakt Aivar ütleb
a potsemu ja ne v tebja/toboi fotografii?
Kontakt mariann ˇˇ ütleb
tõ ubešal
Kontakt Aivar ütleb
a potsemuuu???
Kontakt mariann ˇˇ ütleb
kuda ja nado snaet?



Crazy, Stupid, Love.
USA 2011
Komöödia, draama, armastus
Glenn FicarraJohn Requa
Steve CarellRyan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone
4/10

Väga ajuvaba film. Meelelahutuslikus mõttes oli ta küll õnnestanud, aga erilist sisu tal polnud. Pool filmi mõtlesid, et kuidas osad tegelastest omavahel seotud on, lõpus tuli püant. 
Lugu algas sellega, et 25 aastat abielus olnud naine ütleb järsku oma abikaasale, et soovib lahutust. Mehe elu variseb kokku, ta veedab õhtu õhtu järel baaris ja heietab kõigile oma kohutavast saatusest. Lõpuks otsustab naistemees Jacob (Gosling), kes halast tüdinud on, murtud Cal'ist uuesti mehise mehe teha. Samal ajal kohtab ta ise neiut, kes teda elukombeid muutma paneb.
Puhtalt vaatajate naerutamiseks on filmi põimitud ka Cal'i 13-aastase poja meeletu armastus oma 17-aastase lapsehoidja poole. Tütarlaps ise ihaleb aga pereisa järgi..


When in Rome
USA 2010
Komöödia, armastus
Mark Steven Johnson
Kristen Bell, Josh Duhamel
8/10

Palju lõbusam lugu, seda soovitaks isegi vaadata. Peategelane on töönarkomaanist naine, kes armastusse ei usu. Tema õeraas on selle aga leidnud ning kavatseb abielluda. Pulmad toimuvad Roomas. Ta kohtab Nicki, peiu parimat sõpra, kes on tõeline elumees. Beth on kindel, et Nick on temast huvitatud. Tal on üks elu parimaid õhtudi, kuni ta näeb meest koos teise naisega. Beth ronib koos kaasavõetud šampusepudeliga purskkaevu. Usutakse, et kes sinna mündi viskab, leiab tõelise armastuse. Alkoholist uimane neiu korjab peotäie münte välja. Lugu on nii, et mehed, kelle annetused ta veest võttis armuvad temasse ning asuvad teda jälitama, et võita naise armastus...




 

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND