CLXXXIV

21:57

ehk mida mariann jälle tegi

head õpetajatepäeva!
Meil olid asendatud kaks tundi, kehaline & vene keel. Esimene kehalise tund saime veel patkuli treppe mööda ja vanalinnas joosta. Asendaja viis meid aga kooli sisse, määgisime, spurtisime, jooksime ristsammu ja kõike seda koridoris, samal ajal kui teistel vahetund oli. Peale seda tegime teatejooksu võimlas, harkikulli & lõpetuseks jenka kooliõuel.
Peale kooli läksin Mirjami, Elisabethi ja Mariannega pagaripoistesse. Pugisime, vestlesime ja naersime. Tuhksuhkur... Koju tulin pooletunnibussiga, sain wifis istuda.
Kella neljaks läksin fotoringi, meisterdasime täna tikutopsist kaamera. Järgmiseks nädalaks on vaja pildid ära ilmutada juba.
Peale fotoringi olin noortekas kuni selle sulgemiseni. Mängisin piljardit, kõigepealt Robini ja Sämmiga. Viimati hoidsin kiid käes Mihkli sünnipäeval vist. Ega ma ei oska endiselt, aga võrreldes sellega, mis kunagi oli, sisi on areng küll toimunud. Hiljem tegin 5 mängu järjest Kauriga, kaks võitsin mina, kolm tema. Kuidagi koba peale, tegin ühe superhea löögi kah, ma ei uskunud, et midagi sellist võimalikki on. Kotterilt sain kaks korda pähe, ja Ben kaotas mulle.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND