CLXVIII

21:52

ehk päev enne homset

Neljast üheksani statal. Pole nii ammu mängimas käinud korralikult.Lõpuks hakkas midagi välja ka tulema, ma pakun. Olin suutnud juba unustada, kui mõnus mängida on. Korralik mäng Saue statal on üks asi, mille nimel elada, vähemalt minu jaoks. Mõni ütleks, et see küll õige põhjus pole ning kui nolifer ma olen. Ise arvan teisiti, igaühel peab mõni kirg olema. Kui jalgpall ei meeldi, siis ära mängi ja ära halvusta. Selle pooleteise aastaga, mis ma mänginud, olen kindlasti kõvasti arenenud. Enne jalgpalli polnud ma absoluutselt sportlik, klassi nõrgim kõiges. Kui pall juba jalas, sisi hakkasid tasapisi teisedki alad tulema. Mulle meeldib 60 meetrit joosta näiteks. Võrkpall hakkas ka sümpatiseerima. Jalgpall on aga ülekõige.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND