CLXVI

15:40

ehk ma-tahaks-siia-midagi-tarka-kirjutada-aga-ma-ei-oska

Eile algas kool, läksin kella üheteistkümnese bussiga linna, tagasi jõudsin kümne paiku õhtul. Ma kardan, et selliseid päevi tuleb tulevikus veelgi, kus varavalges kooli ja õhtupimeduses koju. Eriti trennipäevadel.
Kell üks oli aktus, pärast klassijuhataja tund. Klass tundub ja kindlasti ongi väga tore. Järgmised kolm aastat tulevad kindlasti maagilised, imepärased, fantastilised. Väike tüdruk, suured ootused. Või no, mis väike, päris suur juba.
Igatahes pärast seda oli Geriljakino seanss, kus näidati filmi, mis rääkis, kuidas Keenias Kevade uusversiooni filmiti. See oli kohati täitsa huvitav, eriti, kuna mulle meeldib just see Aafrika riik. Sai pruunlaste elust rohkem aru, eriti nende filmitööstuse kohapealt. Arengutaseme erinevus paistis ka selgelt välja. Film lõppes 15:40, lippasin 15:54le rongile, 16:09 olin Hiiul, klõbistasin oma absoluutselt mitteveniva seeliku ja kontsadega poolele teele statale, siis tuli Madli ja võttis mu rattale. Pakiraamil seelikuga ei ole just kõige mõnusam viis edasiliikumiseks. Igatahes vahetasin siis riided ja läksin sooja tegema. Põhikoosseisus mängu ei saanud, aga seda oli ka juba ette arvata. eed üksteist, eks väljakul olid mängisid tunduvalt paremini, kui eelmises mängus. Sööt sujus paremini, kuid ainus millest nagu tavaliselt puudu jäi oli VÄRAV. Muidu oli ilus vaadata. Umbes 10 minutit sain äkki ise ka lõpus platsil joosta. Seis jäi lõpuks ilus 0:0. Teenitud punktiga saime Florast kõrgemale, ehk viiendaks tabelis siis. Seitsmendal toimuv mäng on siis otsustav. Tammeka vastu mängisime, ma vist enne ei maininudki. Pärast oli kiire riietevahetus. Arvasime, et tuleb spurt rongijaama, kuid Rene viis meid - mind, Mariat & Kadi ära. A' le coq Arenal toimus nimelt U21 Eesti-Šveits, mida vaatama tahtsime minna. Viimati käisin noorte poiste mängul päris ammu, nende tehnika on palju paremaks läinud. Ilus mäng oli. Ka nemad said 0:0 viigi. Paar minutit enne teise poolaja lõppu pidime kahjuks lahkuma. Järgmise rongi peale oli vaja joosta.
See oligi põhimõtteliselt minu sisutiheda esimese septembri lõpp.

Teisel ehk siis täna ärkasin kell 8, vaatasin Digimoni (:D:D:D), sättisin asju ja bussi peale. Meil oli koolis spordipäev. Kohustuslikud olid 60m ja 300m. Need jooksin ilusti ära. 60m aeg oli 9,4s. Eelmisel aastal sain Sauel 9,1s. Pikemat aega pole otseselt jooksmisega tegelenud ka.
Veendusin uuesti, kui tore klass meil on. Gustav Adolfisse tulemine oli väga õige valik. Kahtlusekübetki pole järgi enam.
Pärast sportimist käisime söömas. Homme on ühine plaan Bowlingusse minna, loodan et õnnestub. Pärast veetsime tunnikese veel linnas ja siis sain Kätriiniga koju. Päeviku suutsin ka soetada, ilma kaelkirjakuteta.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND