CXLIX

13:51

ehk jalkalaager








































1. augustil, peale Ajaxi mängu, sõitsime Tilsi. Võitsime 7:1, ma lõin teise värava, polnud ilus. See oli üldse väga kole mäng. Sööt ei sujunud ega midagi, liiga lihtsalt võtsime.
Tee peal punusin 4 käepaela, roosa ja musta triibulised. Need olid meie toa omad - minule, Anettile, Madlile ja Hanna-Stinale. Sõitsime Rene autos, seal oli päris mõnus. Üsna õhtul, üheksa paiku oli vist, jõudsime kohale. Majutus oli kohalikus lastekodus. Meie toas oli kaks madalat kitsast voodit ning üks veidi laiem nari. Mina magasin nari all, Madli üleval. Õhtul tegime veel toauksele nimesildi ja siis oli juba öörahu. Teisipäeva hommikul sõime kõhud putru täis, seejärel oli vaba aeg, teooria ja esimene pooleteisttunnine trenn. See oli üllatavalt vähe väsitav, aga koormusrikkamad olidki alles ees. Õhtul oli järgmine, tegime mõlemas pronksi-väärseid-võistlusi. Triblamises oli mu aeg 39s ja pealelöömises sain ka vajaliku arvu punkte täis. Kusjuures muruputsadega ei oska ma vasaku jalaga poole halvemini lüüa. Parema jalaga tuli kõik võrreldes kunstmuruga palju paremini välja. Õhtul mängisime veel vist ringmänge ja siis läksime magama. Öösel oli pool neli äratus, läksime Sandrale laulma, viisime talle kommi ja ülikena kaardi, mille päeval salaja kokku kleepisime.
Päeval käisime peale trenni veel maanteemuuseumis. Terve aja mõtlesin seal, et kuskil siin on kindlasti aare. Väga huvitav koht oli, soovitan külastada. Ise polnud varem kuulnudki. Saime testida ka turvavööd & reaktsioonikiirust (mul oli 0,7 sekundit millegagi), teha tõukerattaslaalomit purjusolekut tekitavate prillidega ning minilinnakus autoga 10 min sõita. Peale seda läksime ühte söögikohta, kust Sandra sai küpsisekoogi. Järgmistel päevadel oli põhiline ikkagi trenn, vabadel hetkedel tegelesin punumisega. Tavaliselt vaatasime Maali Macbookist mõnda minu DVDst. Samaaegselt oli hea niitidega mässata. Kõht oli ka koguaeg tühi. Ühel õhtul sõin 6 kausitäit rosinakisselli. Pärast hakkasin käepaelade vastu süüa küsima. Sain kaks pitsat, suure šokolaadi & pudeli Fantat. Uue hügieenilise huulepulga sain ka Vilipuult.
Meiega samaaegselt oli laager ka Tabasalu '02/03 poistel. Nendega tegime mängu ka. Võitsime. Pisikesed poisid olid kõik ülinunnud. Kahel oli heterokroomia ka. Ühel täielik! & teisel sektoriline. Ma olin päris mitu päeva neist silmadest vaimustuses. Sinised ja üks kolmandik pruuni. Kahju ainult, et pilti ei saanud. Hah, ma olen imelik, mingi silmateema on põhiline.
Meie vanusegruppil jäi lootosspring ära, aga '99 tüdrukud osalesid. Kuna Fretu haigeks jäi, siis mängisid ka Madli, Maali & Merilyn. Kalju osales siis väljaspool arvestust. Kuuest mängust 2 võideti, 4 kaotati. Fair Play karika said kah nad. Mängu päev oli kõige igavam, me pidime mänge analüüsima. Iga analüüs oli suhteliselt ühesugune, ma poole ajast tegin turniirist pilte, Vilipuu kirjutas. Kuuenda õhtul tegime mu pitsaga kesköist söömingut. Seitsmendal oli viimane trenn ja siis kojusõit.
Kokkuvõttes oli ülimõnus, ilmad olid head, trenni sai kõvasti, ujumisvõimalus oli koguaeg, söök oli hea. Kahju oli tõesti vaid sellest, et meil omavanustega ühtki mängu polnud.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND