CXLIV

03:02















ehk suvi käes ja linnast tahan ära sõita ma, tahan sinna kus on maasikad

Reedel käisid Sandra ja Kertu Sauel. Sõime kooki, käisime ratastega sõitmas & statal. Kertu oskused koogi tõstmisel on võrdväärsed minu trükkimisoskustega. Lastel oli lõbu laialt, eks ole.

Laupäeval oli meie Saue rühmal teine paadimatk. Marsruut oli sama, paadid vist ka. Neid oli vahepeal veidi lapitud. Jõele sai korraga üks paat, kuna korke ei jätkunud mõlemale. Esimesena läksid suuremad poisid. Mina, Stina ja Anna-Liisa saime niikaua jões ujuda ja siis käisime rabamatkal Karuskosel. Mul oli selline dejavu seal, et anna otsad. Mälestusi jagus, eelmine geojaanipäev, sealne seltskond. Rabalaukas ujumas käisime ka, bikiinid said mõnusalt turbasamblaseks. Sõitsime tagasi, Stina tundis teeäärest karuputke ära. Tubli. Poisid jõudsid jõelt tagasi, mu venna oli eriti ära põlenud. Sõime lõunaks boršisuppi ja selga küpsiseid ja siis saime jõele. Koostöö ei sujunud küll perfektselt. Meid, suuri tüdrukuid, oli ju ainult 3 + 3 väikest poissi + 2 täiskasvanut, kes vähemalt alguses küll ei aerutanud. Käed väsisid küll täiega ära, aga mulle meeldib niimoodi kummipaadiga sõita. Lõpuks, kui väiksed juba üsna väsinud olid, pidime paarsada meetrit vastuvoolu sõitma, tagasi kellegi majade juurde. Ühes kohas oli eriti suur vool, mille vastu kondijõul ikka ei saanud. Seal oli aga madal ja nii tuli jalgadega abistada. Lõpuks jõudsime paadisillani. Kaks kohalikku last ujusid parajasti penoplastiga seal. tõstsime oma paadi maale ja hüppasime ka jõkke. Pärast oli üsna jahe, rätikut ega midagi, millega kuivatada ju polnud. Mul oli pearätik, üliõhuke, aga see hoidis sooja. Tassisime siis oma padi eravaldusest välja ja ootasime autosid, mis õhtusööki tõid. Selleks oli makaronisalat. Pärast jagati meile uued "Kaitse Kodu" numbrid. Sirvisime siis neid ja avastasin, et seal minu pilt sees.
Kuna jalanõud hõõruvad ja kand katki, siis käisin enamuse paadimatkast paljajalu...

Pühapäeval ärkasin 16:47. Ma ei mõista, kuidas ma nii kaua magada sain. Eelmisel ööl ei läinud ju nii hilja magama. Käisime Stinaga õues, istusime niisama statal ja vaatasime, kuidas poisid mängivad. Veidi aja pärast kutsuti mind ka mängu. Putsasid polnud, aga vähemalt polnud ma uimane. Esimese poole mängust tundsin end siiski veidi elemendist väljas, ei tabanud kes tiimikaaslased, kus mängima pean jne. Kella kümneks tulin koju, vaatasime Stinaga kahte filmi ja ta jäi ööseks siia.

Täna Sandraga linna, peale seda on üle pikapika suvepuhkuse esimene trenn, Täpi & Maria peaks ka laagrist tagasi tulema.




Suvi käes ja linnast tahan ära sõita,
Ma tahan sinna, kus on maasikad.
Pikad põllud, vaod metsa taha jooksevad,
Vao lõpus ootab mind kubjas Klaarika.

Na Na Naa Na Na Na Na Na Naaa Naa...

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND