CXLII

00:49

ehk surm.ee


Coach says I'm real good
Best kid in the neighborhood
Looks like I got a future ahead of me
Startin' quarterback number 13
Mom and dad are so proud of me
I'm down with the cool kids, oh yeah.

(CHORUS)
You know I'm cool
The chicks dig me
And its okay
I get replaced, but it's alright
'Cause they all know...

I'm on the football team
Na na na na na (x3)
I'm on the football team
Na na na na na (x3)
I'm on the football team


Nii minulik, kui paar sõna ära vahetada, lol.
Käisin Paintballi mängimas täna. Kunagiste naabripoiste, kaksikute Marko & Janno sünnipäev oli. Ma olin ainuke tüdruk, jesjoo. Täiega lahe oli. Mulle hakkas rämedalt meeldima paintball. Tahaks oma sünnipäeva ka seal pidada, aga ma ei saaks piisavalt rahvast kokku kahjuks.
Olin enda meeskonnas üks julgemaid. Jõudsin lipu toomisel kõige lähedamale, eeviimases mängus tõin selle ära, aga vaenlaste baasi ei jõudnud. Lipp jäigi sinna, kus ma surin, sest keegi ei teadnud, et see minu käes on. Ma olin mingi poolel teel vaenlasteni, kui avastati, et lipp läinud. aga no, ma sain relva pihta ja oligi vsjoo. Igas mängus sain surma, ükskord vastu prilliklaasi.

Uue tapeedi ostsin ka ära. Kaks seina tulevad helesinised (2,49€ rull), teised kaks heledad siniste lilledega. Hästi armsad on.
Käepaelu punusin ka loomulikult, järjekord soovijatega on suhteliselt meeletu juba.

Tuju nullis, põhjust võite isiklikult küsida, kui väga vaja teada.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND