CXIX

23:11

ehk sest kevad on käes
















Kõigepealt tahaksin mainida, kui ilusaks ilm läinud on. Hoiab arvutist eemal. Ma pole tõsiselt ammu siin kedagi oma vaiske elukesega kurssi viinud.
Esmalt kolmapäevasest Soome-tuurist siis. Kleiti ei saanud. Kella kümne paiku vist jõudsime kohale, siis alguses käisime Halonenis, kingi vaatamas. Ühed valged olid täiega armsad. Järgmisena H&Mi, kõrvarõngad ja pluusi ostsin sealt. Söömas käisime tänavalt mingis Hiina kiirsöögi kohas. Seal olid ülirämedad nuudlid, hästi hapud. Magustoiduks kõrvalt R-kioskist 3.5€ eest Ben&Jerry pulgajäätis.. Edasi läksime Foorumisse ja kella viieni olime seal. Ostsin veel ühed kõrvarõngad, megalaheda sõrmuse (mille ma hiljem katki suutsin teha), kaks pluusi, pihavöö ja vennale 3 lego minifiguuri. Siis võtsime väikse pausi, ma sõin Marianne jäätist, ema võttis kohvi. Tagasi Haloneni ja ma ostsin need kingad ära & proovisin igavusest veel igasuguseid. Jalutasime väljas veel ringi, vaatasin soomlaste riideid. Igal kolmandal, kes mööda läks olid converse'd, ma kergelt kadedusest roheline, aga no hind on krõbe ju. Poodides vaatad 65€, 89€.. Leidsime Ben&Jerry tänavakohviku, sõin kolmanda jäätise, migni Coffee Buz vms oli. Ben&Jerry <3 <3 <3 Siis suundusime kergel sammul laeva ootama, sest jalad juba valusad ja raha ei viitsinud rohkem kulutada. Aega jäi küll sadamas tund ja pool. Punusin seal üle pea kalasaba, pakkisin kotte kompaktsemalt ümber. Laevas vallutasime ühe mugava nurga aj kõigepealt sõime. Lihapallid olid nomnom. Tõin kusagilt laevapoe kataloogi. Sirvisin seda ja bow! Converse'd allahinnatud 42€. Mangusin veidi ja ema oli õus ostma, kui ma 15€ ise panustan. Kella kümenei lahendasin sudokusid ja siis laevapoodi. Kui ma oma unistustejalanõud üles leidsin, ei uskunud silmi. Valgetel (mu lemmikud) oli hinda veel korra muudetud. Niimoodi veab tõesti ükskord elus, et JUST need, mida sina ihkad hinnatakse alla. Teist värvi ketsid olid ikka 42€, aga valged!!!! olid 29€. Tormasin emale kuulutama ja ostsime ära! Ülejäänud laevasõidu kaunistasin seda sama poekaupade nimekirja. Enamus piltidele joonistasin aatom-seeni.
Eile, ehk 30. aprillil toimus KT/NK traditsiooniline Jüripäevaüritus Jägalas. Mina osalesin juba neljandat korda, je. Esimene aasta ei saavutanud midagi, teine aasta hoopis teistlaadi võistkonnaga 3s väikeste kategoorias, eelmine aasta juba 1. ja nüüd olime suurtes - Mina, Hanna-Stina, Stina-Riin ja Birgit. Esikohta ei usu, et meile tuleb. Emma, Mari, Liisi & Gertu võistkond teeb meile raudselt ära. Kolmes kohas oli siiski kindlalt meil parim aeg - konksumäng, morse ja sõlmed. Konkus oleme alati üks osavaimaid olnud. Morse õppisin enamuses bussis pähe ja eelmise rekordaja (3.55) ületasime kõvasti. Meie aeg oli nimelt 1.52. Oelks kiiremini saanud, aga B, J, Õ, Ä ja G polnud peas :D -/./.-./.// Lassos oli eba-luck, viskasin prooviviske täppi, aga loomulikult see ei lugenud ju. Telgis aeti segadusse, muidu oleks selle ka püsti saanud. Vibus lasin ühe kollasesse, ühe musta. Jooksus sain vennaga võistelda. Ja saabast visaksin rohkem kui eelmine aasta. Siis tuli ju 2 cm.. Kurb, et tähikuviskes enam seda meest pole. Mingi imeliku teravaga tuli visata ka, ma suutsin selle ühe korra kinni visata, aga nii, et see pool, mis kleeplinti oli mässitud jäi kinni. Teine lemmik, granaadivise pikali olles jäi ka ära, sest hommikul adas vihma. Päevaga läks küll ilm ilusaks. Muidu üliülitore üritus oli nagu alati. Parim seltskond, omad silmarõõmud ning nalja sai ka.
Täna sai puhatud. Täiesti lebo päev. Kella ühe? paiku tuli Linzu minu juurde. Karoliine läks ametlikult hulluks! Nagu meile üsna tavaline hakkasime küpsetama. Enne käisime vasttaasavatud Tõkke poes ka, ostsime sealt kaks (ainukest) Snickersit. Muffiniretsepti mõtlesime pooleldi ise välja. Mingi asi oli küll ees, aga koguseid muutsime kõigel. Üldiselt tulid kakao-kohvi-snickersi muffinid ja üliülihead olid ka. Veel tegime vahvleid. Mu vahvlimasin on kohutav. See võttis kõik üles kinni ja ühest äärest küpsetas rohkem. Ülikaua pidi neid seal hoidma ka. Maitsel polnud viga, kuigi pulber oli 2 aastat vana, lol. Joogiks kõrvale meisterdasin kokteili. See koosnes jäätisest, piimast, mahlast, maasikatest ja maasikamoosist. Tassisime aias laua päikese kätte ja tõime oma toidukraami välja. Siis suundusime külalisi kutsuma. Asi lõppes nii, et leidsime Daphne maja eest mingi oksa ja igavusest tegime pildiseeria. Lõpuks tuli tema ka ja suundusime sööma. Kui me juba külmast lõdisesime jõudis Stina kohale, jõi oma kokteili ära, andis mulle kommikarbi (AITÄH!!) ja siis läksime statale. Kui aus olla, siis mind kutsuti mingi 4 ajal juba sinna, aga siis olin köögitoimkonnas. Mängu ei saanud, mässasime minu kena k o l l a s e palliga võrkpalliplatsil, kus veel kahjuks võrku pole. Hakkasime endale üht väravat ka sinna tirima, siis üks mees pakkus abikätt. Nii tore, et lahkeid inimesi veel leidub. Kuidagi kahtalselt palju latte lõime. Eriti tuli neid siis, kui mina värvas olin, sest ma suutsin alat ikaitsetes selle latti suunata. Ma poel nii ammu üle ka löönud. Asi võis selles ka olla, et pall oli kuidagi tühi.
No tegelikult oleks mängu tahtnud, käisin isegi küsimas (tubli mina). Kolmapäeval on meil Ajaxi vastu B-liiga mäng juba ju. Vahepeale jääb ainult 1 trenn, homne. Sauel oli eelmine teisipäev mul ametlikult viimane, ema enam ei maksa. Võib-olla lähen mõnda kohale, kes teab.
Aga ma magama, head ööd :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND