CXV

23:33

ehk surnud jalg
Ei midagi tõsist!
Ma endiselt jumaldan Nõmme Kalju trenne. Midagi muud huvitavat polegi teinud. Daphnel õigus, ma nolifer. Ma tõesi ei kujutaks oma päevarutiini ilma jalgpallita enam ette. Täiesti ükskõik, kellega mängida. Kuigi noh, osad on sellised, eks tüdrukuid väga alamklassiks peavad ja neile üldse ei sööda. Muidu pidi täna esiemen liigamäng olema, aga seda lükati kuu võrra edasi. Nüüd järgmine on 4. mai. Pöidlad pihku!
Muidu täna koolis oli PISA test, arvutiklassis. Vähemalt 1/3 tööst panin puusse. Päris meeldejääv oli see, kui Inger Kitt keset testi klassiukse lahti tõmbab ja sisse astub, valjuhäälselt teatades: "Ma vist segan, ga mul on ühte asja vaja!" Ta sai vastuseks, et meil PISA test, ja sis edasi ta enam nii paju lärmi ei teinud. Aluses ehmatas ta meid küll kõiki ära.
Peale seda (~12) tulin koju. Klassijuhataja nagu ütles alguses, et ainult tesi jaaks peab kooli tulema,pärast, et esimesse kahte peab tulema. Seetõttu rohkem õppevahendeid kaasa ei võtnud, aga vist pidi ikkagi pärast tundidesse minema. Ei tea, 3/10 läksid. Aga kodus tegin BROWNIESID! Mandlilaastude ja rosinatea. Võtsin veerand koogist trenni kaasa. Teisd said ka mu kokakunsti nautida. Täpi eriti normal, võtab mul tüki käest ja hammustab seda.
Hiljem pärast trenni jäime sinna veel, harjutasiem piki & tugevaid sööte. Mul vasaku ala söödud paremad o.O Ja noh, tegelikult ma väga ei oska sööta.. Mängus tuleb paremini välja. Üldse trennis väänasin jala mingi 3 korda rämedalt välja ja siis pooli harjutusi tegin longates, kukkusin ka mingi 5 korda? Muidu oli hea trenn. Aga eilse Nõmme omaga ei saa võrrelda. Viimaks on tunne, et meid, sauekaid on omaks võetud.
Muidu enne trenni ostsime Hiiu Grillist burksi, jalutame stata poole kolmekesi (mina, täpi, hannastina), sööme burksi. Järsku täp eatab, et tema pihv on toores, tõmbab selle burgeri vahelt välja ja viskab puu alla maha.. ?!? Ilmselgelt kõik korras.
Trennis käisin venna Saue JK vanade/uute pükstega. Kodus küsisin neid talt, ta võttis nagist ja viskas mustapesukorvi. Ma võtsin need sealt ära jaläksin trenni. Seal tuli ka jutuks , et jee, ma võtsin pesukorvist püksid. Ja siis... Madli spontaanselt küsib: "Kas su vend ka haiseb?" Geniaalne! Pole päris kua nii naernud. Lauraga läks koostöö ka päris hästi. Ühes harjutuses olime mina, Laura ja Maali sinised aka neutraalsed. Mina pidin keskel ringi jooksma, teised olid üks ühes, teine teises ääres. Nad ikka saidseal palli, mulle ei söödetud. Lõpuks ma hüpasin seal edasi-tagasi ringi, vehkisin kättega ja hüüdsin pidevalt: "Söötu! Söötu!" Ühesõnaga tegin tola. Aga no see aitas ja ma saingi sööte.
Noja ,Täpil ei vedanud, pidi koos väiksematega harjutusi tegema.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND