CXIII

22:34

ehk helloez, kevad!

Wow,ma sain täna hommikul nii kergelt üles. Rattaga kooli mienk on palju lihtsam, aega saab edna järgi planeerida. Järgmisest nädalast saab kehalises ka jalgpalli mängima hakata, kolime õue. Praegu ilm lausa kisub statale, aga seal raudselt trennid juba. No vähemalt viiest saab tunnikese midagi teha. :)
Ohappi, kui keegi oleks mulle paar aastat tagasi õelnud, et õige pea käin ma kahes trennis, et neist üks on Nõmme Kalju, et ma olen totaalne jalkafriik. Siis ma poleks uskunud. Täiesti u-l-m-e. Isegi eelmine aasta mõtlesin veel, et pole mõtet Nõmmele minna. Aeg muudab ikka kõike.
Viimased päevad suhteliselt väsitavad olnud. Mina,kui optimist, ei lase aga pead norgu, vaid naudin kevadilma! Kõigest kuu aega tagasi oli paks lumevaip maas, statal ei saanud mitte midagi teha ja nüüd lumi vaid suuremates hunnikutes ja metsa all. Viimasesse enam kummikuta ei saa. Peaks varsti digikaga kevadet püüdma minema. Esimne katse ebaõnnestus justnimelt korralike jalavarjude puudumise tõttu..

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND