XCII

22:13

ehk STATA ON KODU !

Ohappi, ma armastan statat :D Uskumatu, kui väga igatsesin. Eile ja täna käisime Täpiga lükkamas. Eile oli küll suhteliselt lootusetu tunne alguses, mingi sentimeeterhaaval lükkasime. Teised naersid kõrval. Eriti, sest nuiasime labidad üldse mu klassivendadelt. Aga siis saime hoo sisse ja poole üheksaks oli 1-1,5m juurde lükatud. Täna tulid Kaisa ja Anett ka, hiljem Mihkel. Kõik ikka aitasid lükata ja nüüd peaks väravani 10 m vaba olema. Me oleme nii tublid :D Vahepeal mängisime ka vm. Sügisega võrreldes natuke paremini läheb äkki. Ma tunnen nii naljakalt ennast, talv, stata, lumelabidas on põhilised. Mul lausa meeldib lund rookida :D
Aga jah, homme 3 tööd, matas mingi lehekülg ülesandeid ja esta vigade parandus teha, nii et peaks arvuti täna varem maha jätma. Ma ei saa niigi hommikuti üles. Suure vaevaga kisun alles 7:30 silmad lahti.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND