LXIX

16:55

ehk tere kolmas veerand

Vaheaeg sai seekord nagu megakiirelt läbi. Täna koolis lebotasin pooltes tundides, õpetajad ei pööra üldse tähelepanu mulle -.- Ajja Keemias teine, nüüd peab olümpiaadile minema 22l, juhuu, ma ei saa keemiast nkn aru, haha :D
Viimasel ajal naeran oma lolluse üle koguaeg, täiesti sürrealistlik. Ruubikukuubik on uus elu, kuna nüüd statale ju ei saa, nuuks. Homme trenn vähemalt. Saab buutsad jalga toppida ja palli toksida. How can I wind up with a daughter who only wants to kick a muddy ball around a field all day? - She's the man, aprim film peale kickassi forever.
3x3x3 rekord - 1minut, 20sek Sauturilt.
4x4x4ga ei ole proovinud rekordit teha, see liiga tomohaun.
Kolmapäevaks kõne vaja kirjutada, pole alustanud, neljapäevaks müts kududa, pole peale vaheaja algust ridagi kudunud. Mis minuga juhtunud on? ah? MA OLEN LAISK. Aga noh, alati laisk olnud :D



"Kurjuse küla"
Sari õnnetuid lugusid (VII osa)
Lemony Snicket
262lk
6/10

Kõige parem raamatusarja juures on kirjaniku omapärane kirjutusviis. Vahepeal häirib, aga sissesüvenedes enam mitte. Seda järge sai kaua oodatud, eelmisest olmest ei mäleta midagi enam, kuna filmis neid sees ju polnud. Tegelikult ütleks, et ma sele sarja jaoks liiga vanaks jäänud, niiväga ei köida enam, kui varem.
Violet, Sunny ja Klaus suunduvad elama V.T.K nimelisse külla. Külas on väga palju reegleid ja ükskõik millise vastu eksimisel on karistuseks tuleriidal põletamine. Krahv Olafi eest lubatakse neid küll kaitsta, kuid loomulikult suudab see suli pääseda ning laste kinnitust, et detektiivina esinev mees tegelikult hoopis kurikael on ei usu jälle keegi. Nagu alati päästavad lapsed end oma annetega ise peale seda kui sada rasket katsumust läbitud on.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND