LXIV

21:30

ehk jah

Hommikul sai siis kelgutamas käidud, seekord jäid kelgud terveks, või noh ühte tuli alla pragu... Sai nii laugemalt kui järsemalt ja ka kõige järsemalt nõlvalt lastud nagu alati. Parim oli "penguin slide". Whippi, mul meeldib penguin olla :D Pärast tulid Epp, Maria, Täpi ja Eel minu juurde, mängisime Wiid ja pärast Riski. Maria vallutas kõik ära ja Täpi punanahad said surma, väljaarvatud üks kõva c.
Hommikul kell neli lõpetasin Stephenie Mayer'i "Keha" lugemise. Pean tunnistama, et mulle üllataval kombel sümpatiseeris see raamat lõpuks, välja arvatud päris lõpp.
Edasi jätkan päeva/õhtut/ööd Misfitsi vaatamisega :)


"Keha"
Sthepanie Mayer
751 lk
9/10
Alguses arvasin, et tuleb midagi Videviku-laadset. Sellest raamatust on aga ammu kopp ees, nii et väga positiivset elamust leida ei lootnud. Sellepärast üllatusingi kuivõrd hea raamat see oli. Palju pingelisem kui Videvik. Tegelased olid värvikamad, kuigi päris "pahasid" ei leidunud.
Põhiliselt "tulnukad" ehk hinged on vallutanud planeet Maa ja kasutavad inimeste kehasid kestadena, kus nad ise elavad. On Ravitsejad, Otsijad, Trööstijad jne. Ravitsejad ravivad viga saanud kehasid ning aitavad hingedel uusi kehasid allutada. Selleks lõikavad nad kaela peale sisselõike, kust hing sisse läheb ja oma jätked inimese või muu keha närvisüsteemi külge haagib.
Alguses läheb planeedi ülevõtmine kiirelt ja kergelt, kuni inimesed toimuvast aru saavad. Mõned tugevamad inimesed ei ole nõud oma keha loovutama. Nende kehasid allutavad hinged surutakse maha või siis jääb inimene eksisteerima häälekesena hinge peas. Leidub ka põranda aluseid, mässajaid, kes siiski välja tulla ei julge, kuna kui üks neist kätte saadaks, siis saaks Otsijad temalt väga lihtsalt info teiste asupaiga kohta.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND