LVIII

22:32

ehk 9a bossid!!!!!! kõigil minu lipsud :')














  














  

see on võit!

mina vä


Emotsioonid enam nii laes pole, aga jõulupeol saime kaks esimest kohta. Parim moeshow'l esinemine, nagu ka eelmisel aastal. Olime eestlased, algne idee oli, et kajastaks eesti moodi läbi aegade, kuid lõpus see enam päris nii ei olnud, ainult algus. Kõigil tüdrukutel olid ühiseks aksesuaariks minu õmmeldud lipsud siis, mida jäi aga kohutavalt üle, kui keegi huvitatud, siis teen väikest viisi äri: müün 15.- Kõigepealt läks lavale šokiteraapiat tegama Timo. Käis "Ole, ole, ole..", ta oli jagpallifänn, sinine tuulejopp, fännisall, õlu käes. Purk kukkus maha, Timo kummardas ja rebis jope seljast, püksid jalast. All olid loomanahad. Lavale saabus Siku, samuti nahkades. Peale ürgaja eestlasi astusid lavale "Kalevipoeg" Jonas ning Eva. Eva riided olid ta enda ümberlõigatud, Jossu seelikust ja mu vanaema pluusist. Yonn mängis kannelt ning keerutas tõstega Evat. Kannel jäi poodiumile vedelema, tulid Martin ning Marliis. Martin pakkus Marliisile kommi, too ei soovinud ning lahkus. Pahane Maltzik viskas ülejäänud kommid publikusse. Seejärel oli Kaia ning Elise kord. Mõlemal olid valged pluusid, mustad seelikud ning rahvariidevööd. Vaene Kaia :( Peale neid läksime mina ning Liisi, midagi erilist storyline'i meil polnud. Eelviimased olid Karin ning Jaana, Karin minu vanaema kleidis, mille ise koos Elis-Mariaga ümber lõikas. Viimaseks jäi teine superesitus Raili ning Karli poolt.
Ka teistel klassidel olid väga head showd. Väga napilt jäi teiseks Venemaad esindanud 8c (Täpi oli vaimustav pioneer! :D) ja kolmandaks Hispaanlastest 9b. Ka kõigi teiste klasside esitused olid vapustavad, eriti see, et keegi ei loobunud ja kõigil oli midagigi. Seitsmendikud ühtegi kohta ega eriauhinda ei saanud, kuid küll nad veel jõuavad, tiiba tuultesse teil!
Peale poodiumil käimiste lõppemist oli selline võistlus,kus igal klassil tuli 15 minutiga üks poiss printsessiks teha. Meie klassi printsess oli Clen, kes oma siredaima säärejooksuga ka esikoha tõi.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND