LII

22:27

ehk kurb viiking ilma monikata

Lumiii, lumii, lummi. Igalpool niimõnusad hanged, mul meeldib metsas, puud lume all lookas, lumi metsa all põlvini, viskad end pikali, naudid külma lund, misvastu riideid surub, kuid endal on soe, liigagi soe, lausa palav, liiga palav. Kolm kihti pükse on süüdi. Ma armastan talve, mulemmikaastaaeg, sorri kallikesed, aga suvi jääb teisele kohale. Minu kontides on külm, ma olen külmavereline, mulle meeldib ajhe ilm. Mulle emeldib käia talvel nii viieks minutiks "salaj" ilma jopeta õues, just nii kaua, et veel külm ei hakka. Lamada lumes, just hüpanud üle hange, kukerpall.

Täna KT/NK jõuluüritus siis. Algas sellega, et ma ei saanud hommikul üles, alles poole üheksast ja 9:10 pidi buss tulema. Käbedalt riidesse ja autole. Buss jäi hiljaks, jõudis pool kümme alles Oleka juurde. Buss oli rahavst täis, ses Nissi, Turba, Paldiski ja muu Lääne-Harju rahavs oli peal. Sain viimasesse pinki koha. Emma ning Kertu said oma pipargkogid ka kätte. Bussisõit möödus põhiliselt nende juttu kuulates. Kohale jõudes hakasime märke tegema. Saue rahva juurest läksin suht alguses minema juba, vabandust, kallikesed :( Aga Kribu, Kertu ja Carolinaga oli jumala lõbus. Kokku tegin lõpuks kolm märki - oma nime ja roosa põhjapõdraga, "I can't fly, but i can kick your *#*!" ja "Save water, drink blood". Päris kaua olen tahtnud ise märki teha. Nii vanade kui ka uute tuttavatega sai palju räägitud. Kõigerohkem on kahju, et kuusalu kohal polnud. Marleeniga pole kaua korralikult rääkida saanud, Vormsil nägi vähe. Põhiaeg möödus ikkagi teistega. Vahepeal käisin seda ka avatamas, kuidas Sauekate elukulgeb. Lõunaks sai verivorsti, kartuleid ja hapukapsast, njämmmämm. Pärast lõunat algas viikingivõitlus. Endaga väga rahule ei jäänud, grupp kus olin oli täis pelglikke, kes kartsid surra. Meeldejäävain lahing oli kindluse vallutamine, kui tapsin kolm vaprat sõdalast. Peale väsitavat madinat tuli JÕULUVANA. Saue rühma luuletus oli umbes selline et a la igaüks ütles käbi ja siis aivar teatas, et luuletus on läbi. Seekord sain üpriski normalse kingi võrreldes mõnega. Sain Coca-Cola klaasid, mis olid kalevi ananassikomme täis + 2 chupa-chupsi, piparkoogid, nätsukommid ja Kit-Kat White. Aga Pahka, veel kaks staabikat ja Karina said ühesugused majad, kuhu künal käib, see oli päris hea. Ja vaene Emma sai Littlest Pet Shopi :D :D Ühel väikesel tüdrukul, kellelt ta vahetust küsis läksid silmad kohe särama lausa. Kuulsin, et keegi neiudest oli ka meeste lõhnu saanud ning üks poiss roosad käpikud. Kojuminek oli kurblik. Tagasitee bussis oli küll lõbus, kuid kui tuli aeg bussist lahkuda, siis ründas masendus. Kaua aega läheb mööda, kui kõiki pehmeid ja karvaseid uuesti näha saab. Pluss olen ma Reiole ühe kalli võlgu, kuna bussis ei jõua ju kõiki kallistada.



Kodus läksin veel Happytäpiga õue, ma kargelsin mööda lumehangi, sõin pulgakommi, häävitasin piparkooke ja tme? külmetas noh. Johannat kohtasime ka, tüübil homme nädala päarast 14'day. :) Saatsime ta jaanikale ja siis umbes 20:57 võinii hakkasime sealt liikuma. Ja ma oleks ilusti 9ks kodus olnud, kui Marga poleks meile teel vastu tulnud.. Hääl siiani valus, sest nii tor on tänaval suvalisinimesid hüüda, eriti vääraka häälega "Marga, Marga, Marga.." "Rita, Rita, Rita" Ja see tüüp on hull, käib jopeta ringi ja kurdab, et tal on palav. Hüpaku lumehange siis :D

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND