L

10:10

ehk 50 ehk L nagu lumiiiiiiiiiiiiiiii.
Elagu lumetorm, 11 inimest meie klassist koolis, enamus Toomi inkarühmast nagu alati. Teisest rühmast 2 inimest, enne oli 3 veel, aga need tõmbasid nahhui. 2 tundi veel - arvuti & mata. Onehander pole koolis, väga palju õpetajaid puuduvad veel. Mingi 10 õpetajat on vist endiselt haiged ka. Inkas vatasime Shrek 4ja omavoliliselt, venes Transformereid, ma jonistasin oma klassipilti edasi. Mul arvutis kell ENDISELT vale (Y)
Eile õhtul käisin KAroliinega õues siis, sumpasime lihtsalt lumes, hüppasime üle hangede saltosid, ja olime ns lollid. Ega muisu poleks läinudki, aga igav oli k o h u t a v a l t.
Nii armas klass on meil ikka, kui üle 4 inimese koolis on ja lume-/külmapühad siis ukse peal öeldakse: "mine koju, ei pea koolis olema" jne.

You Might Also Like

2 kommentaari

 1. sa oled feil oma "ropu" sõnavaraga mammu :Dsulle ei sobi see ; //
  Mammu,mul on sama arvuti ju praegu ja mul kõik kellad ja kuupäevad õiged :D
  mulle küll keegi ei öelnud ; ((

  VastaKustuta
 2. ja sina oled minu blogi feill ainus kommenteerija, kalike ;)
  Kuupäev on õige, aga keel on vale, alati, võrdle sinakellega, või mai tea, vb sul pole, mul on.
  paras siis.

  VastaKustuta

CC BY-NC-ND