XXXIV

23:27

ehk head 1. adventi!

Lumi-lumi-lumi ja külmm. Igapäevaga kerkivad hanged aian kõrgemaks. Väljas on nii mõnus muinasjutuline, rahulik ja vaikne. Kuidagi kurb on astuda värskesse lumme, rikkudes seda perfektsust oma jalajälgedega.
Laupäeval kutsuti kelgutama, oleks läinud, aga olid teised plaanid juba, käisin sünnipäeval, piljardis, ja am ei oska mängida endiselt :D
Nüüd lugesin pisuhändi (ok, ma tean pisuhänna vm.) ära, tund ja 5 minutit, siis ns netis mässanud, Chloest pilte vaadanud, ja HPfännides(hpfannid.net, kus ma administraator olen) RPG. Mul praegu rollimängu tuhin, kutsuge mängima, kui kusagil midagi algab :D HPFännides Sigatüügas JÄLLe, ma mingi piff Rav-ist again. Ma armastan Ravenclawi, targad koos ikkagi ;)
Täna lõpetasin "Ilusad Olendid" ka ära, lähipäevil tuleb mu tavakas sisukokkuvõtte/hinnang siia.
Piparkoogid & Mandariinid & Aurav Glögi & LUMI - Minu Pööööörfikt 1. advent
aga tsauplau, ma magama/lugema/omatuppa ns.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND