XXXI

21:46

ehk olen ruunipede maaaaaa, meeldib ruuni peladaaaaHahahahaha, täna Mihkli, Käbi, Raineri, Marga, Täpi ja Sandriga õues, mingi lumesõda ja värk.
Koolis oli siis kooli sünnipäeva puhul kookide tegemine. Clen on ikka tore sell, tuleb 12ks kooli meie tordivalmistamis kraamiga, Mata ajal siis tegime oma käkerduse valmis, alguses oli küll mingi, et hahahaha, sellest nüüd küll midagi asja ei saa, aga kui vahukoorega segatud banaanikohupiim, mis toiduvärviga veel mõnusa heleda üsna mürkrohelise ja üsna keemilise tooni sai, siis nägi isegi OK välja. Valisime õpeainetest siis geograafia ja tegime Eesti kaardi, pärast klassijuhataja tunnis kõik proovisid ja kiitsid, päris söödav oli küll jh. Pluss on mul nüd mõnusad roheliselaigulised käed, kuna toiduvärv ei tulnud sealt veega maha.
Homme uuesti Potterit vaatama Mari Liisiga ;)
Ja praegu on nii igav, et ma otsustasin üle ma ei tea, kui pika aja minna pelama......
RUUNI. :D :D :D jou, ma olen mariann ja ma olen runescapes level... oot .. 57! :D
Päris normaalselt läägab.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND